Feelz Toys Vibe Gino Purple vibraattori

Feelz Toys Vibe Gino Purple vibraattori

33.99

Out of stock

33.99

Valmistaja: FEELZTOYS

Kuvaus

Feelztoys Gino sauvan varsi on hieman juomutettu ja kaareutuvalla kärjellä osuu g-pisteeseen kuin nakutettu. 100% silikonista valmistettu. Vibraattorissa on seitsemän erilaista ohjelmaa, jotka tuovat tehokkaasti nautinnon silloin kun sitä haluaa. Fonzie on turvallinen käyttää, se on vedenkestävä, saumaton, hypoallergeninen, sekä miellyttävästi hajuton ja mauton. Puhdistus lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Sauvan pituus on 16cm, halkaisija 3,5cm. Toimii kahdella AAA-paristolla.

Gino laadukas vibraattori, joka on suunniteltu erityisesti g-pisteen stimulaatioon. Se on tehokas ja erittäin hiljainen vibraattori seitsemällä villillä tilalla.

Feelz Toys -tuotteet on valmistettu 100% lääketieteellisestä laadukkaasta silikonista. Tämä materiaali on paras ja turvallisin materiaali, jota voidaan käyttää eroottisissa tuotteissa. Tätä samaa materiaalia käytetään jo laajalti monissa muissa sovelluksissa, kuten ruokapalveluissa ja terveydenhuollossa. Silikoni tuntuu pehmeältä kuin luonnollinen iho, lämpenee nopeasti ja pysyy lämpimänä pidempään kuin muut materiaalit. Materiaali on hajuton, mauton, huokoinen ja huuhteluaineeton. Lisäksi kaikki tuotteemme ovat hypoallergeenisia, ja ne on helppo puhdistaa yksinkertaisella lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Feelz Toys -tuotteet ovat markkinoiden innovatiivisimpia, ympäristön kannalta kestävimpiä ja turvallisimpia eroottisia tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat CE-sertifioituja ja täyttävät kaikki RoHS-ohjeet. Käytä vain vesipohjaisia voiteluaineita Feelz Toys -tuotteiden kanssa. Älä käytä silikonipohjaisia voiteluaineita.

Features:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Feelz Toys Vibe Gino Purple vibraattori”