Fairy Magic Wand

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Fairy Massage Magic Wand vastaa supersuosittua Hitachi Magic Wand konetta. Tämä on myös todella nautinnollinen vartalon ja lihasten hieronnassa. Kokeile itseksesi tai kumppanisi kanssa! Mahtava mauste myös esileikkeihin! Fairy kytketään suoraan verkkojohdolla 220V pistorasiaan, josta se saa virtansa käytön aikana. Tämä takaa maksimitehot joka tilanteessa, eikä kone väsy koskaan! Täysin portaaton tehonsäätö antaa sinulle vapauden valita haluatko hellää ja varovaista värinää vai hurjaa tärinää! Laitteen joustava kärki hieroo klitorista todella nautinnollisesti. Tätä on myyty maailmalla useita miljoonia kappaleita, eikä suotta sillä orgasmikoneen avulla saatat saada orgasmin vaikka se olisi sinulle muutoin vaikeaa.

Pituus 32cm, kärjen halkaisija 6cm.

Max teho jopa huimat 20w. Ei paristojen vaihtoa eikä käyttöä häiritseviä johtoja. Mukana verkkojohto. Aina valmiina, ei lataamista, ei väsy virranvähyyteen, täydet tehot aina kun haluat ja niin kauan kuin haluat! Tilaa omasi jo tänään jo koe tärisyttäviä hetkiä yhdä uudelleen.

Huom! Laite ei ole vesitiivis eikä tätä tule käyttää suihkussa taikka kylvyssä, koska se saa virtansa suoraan 220V verkosta!

Laite todella auttaa saamaan orgasmin vaikka se olisi muutoin vaikeaa, tätä on myös tutkittu. Tanskassa tehdyn tutkimuksen mukaan tutkituista viidestäsadasta naisesta, joista aiemmin 25% ei saanut orgasmia, 93% sai orgasmin laitteen avulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fairy Magic Wand”