Extra Large Twist And Suck klitoriskiihotin 2kpl

-29%

Extra Large Twist And Suck klitoriskiihotin 2kpl

34.90
Tarjous: 24.90

  • Klitorispumppu, joka saa iakaan todella voimakkaan imun.
  • Sopii esileikkeihin tai yksin käytettäväksi.
  • Saa klitoriksen herkistymään siten, että pienikin kosketus aikuttaa orgasmin!
Availability: Varasto loppu Osastot: ,
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Extra Large Twist And Suck tyhjiöpumppu 2kpl, joka sopii erityisesti klitoriksen kiihottamiseen.! Sylinteri painetaan tiiviisti nännin tai klitoriksen ympärille ja kahvaa käännetään. Tämä saa aikaan alipaineen sylinterissä, mikä puolestaan saa kudoksen paisumaan ja verenkierron vilkastumaan. Tämä tekee nännit ja klitoriksen todella herkiksi ja on useimmista kiihoittavan tuntuista sellaisenaan. Näitä voi käyttää itse omaksi ilokseen vaikka itsetyydytyksen mausteena ja myös esileikeissä, miltä tuntuukaan kun partneri imee tai nuolee näillä herkistettyjä intiimejä paikkoja? Voimakkuutta voi säätää, näillä saa aikaan lievän ja ihanan kiihoittavan imun ja haluttaessa myös todella voimakkaan imun.

Extra Large mallissa sylinterin sisähalkaisija on 5cm ja pituus 10.5cm. Paketissa kaksi pumppua. Pumput on helposti purettavissa ja ne voi puhdistaa käytön jälkeen saippuavedellä. Paine tasataan kiertämällä kahvoja vastakkaiseen suuntaan. Koe jotakin uutta ja todella nautinnollista!

Näitä voidaan käyttää myös SM-leikeissa herkistämään nännejä vaikka ennen nipistimien laittamista tai sellaisinaan, sillä näillä saa aikaan myös todella voimakkaan imun, mikä varmasti tuntuu. Saatavana myös pienempi Twist And Suck malli.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Extra Large Twist And Suck klitoriskiihotin 2kpl”