Mansikkamato Erektionrengas värisevällä klitoriskiihottimella

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Mansikkamato erektiorengas on ensiluokkaisen nautinnollisen toimiva keksintö, joka tekee rakastelusta entistä parempaa molemmille. Tyviosassa on joustava rengas, joka puristaa kalua erektiota parantaen ja pitää vempaimen tukevasti paikoillaan. Rengas on luonnollisesti suunniteltu pidettäväksi paikoillaan seksin aikana siten, että kiihoitinvarsi jää ulkopuolelle kalun ylä puolelle, jolloin se hieroo klitorista liikkeiden tahdissa. Varren päässä on klitorista hierovia nystyröitä ja varsi kätkee sisäänsä myös pienen vibran, jonka värinä tuntuu taivaallisen nautinnolliselta molemmista! Varsi kaartuu siten, että kärki osuu juuri sinne missä se parhaalta tuntuu seksin aikana. Monen mielestä yksi parhaista kahdestaan käytettävistä seksileluista!

Tätä seksilelua voi käyttää hyvin myös ilman vibraa, se on helposti irroitettavissa mahdollistaen myös välineen huolellisen puhdistamisen. Käytä puhdistamiseen mietoa saippua vettä. Valmistettu 100% silikonista. Pituus noin 10cm, halkaisija noin 2cm. Joustava, roiskevesitiivis. Vaihdettavat LR41-nappiparistot (2kpl). Vibrassa On/Off mikrokytkin.

1 arvio tuotteelle Mansikkamato Erektionrengas värisevällä klitoriskiihottimella

  1. 4 / 5

    Helppo laittaa paikoilleen, penisrenkaksi en tätä ehkä kutsuisi, mutta klitoriskiihottimeksi sitäkin enemmän, tuntuu todella hyvältä ja sopii lisämausteeksi panoihin. Vibran saa pois, joskin pientä askartelua se vaatii , tarpeen lähinnä puhdistamista varten ja jos vaihtaa patterit. Mukana tosin oli paristot, jotka vielä sattuivat toimimaan. Suosittelen siis klitoriskiihottimeksi, mutta en suosittele penisrenkaaksi, koska avonaisen “renkaan” ansiosta ei poikaystävän mukaan purista kalua kovin paljoa.


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus