Electro Sex CBT Siveysvyö Normal

-41%

Electro Sex CBT Siveysvyö Normal

169.00
Tarjous: 99.80

Availability: Vain 1 varastossa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Electro Sex CBT Siveysvyö Normal vakiokokoisella penisputkella. Tämä penislukko todella pitää kalun aisoissa estämällä seisokin. Voit ehkä kuvitela miltä tuntuu, kun siveysvyöhön kytketään sähkö ja virta säädetään vaikka kiihoittaviksi impulsseiksi, jotka saavat kalun paisumaan ahtaassa penispiutkessa… tai miltä tuntuukan kun tuhma orja saa kalulleen piinallisia kovempia sähkösäväyksiä. Varmasti oppii nöyräksi ja tottelevaiseksi.

Penisputken pituus alhaalta mitattuna 6.5cm ja päältä / ylhäältä mitattuna 9cm, halkaisija 3.5cm. Tyvirenkaiden halkaisijat 3.5cm, 3.8cm, 4.3cm, 4.6cm ja 4.9cm. Väri: punainen.

Paketissa mukana kaikki tarpeellinen.

  • Penisputki (normaali koko)
  • Penisputken sisällä kaksi silikonista johdintyynyä
  • Virtajohdot
  • Viisi eri kokoista tyvirengasta, joista varmasti löytyy sopivan kokoinen
  • Tapit ja holkit sekä metallinen pieni riippulukko ja viisi numeroitua muovista kertakäyttölukkoa.

Huom! Helposti puhdistettava, siveysvyön  saa purettua osiin ja myös johdintyynyt saa helposti irti puhdistusta varten. Johtimet pysyvät paikoillaan penisputken sisäpinnalla pienien ulokkeiden avulla, joihin myös virtajohdot kiinnitetään. Ne eivät siis ole kiinni liimalla tms., eikä niiden puhditus / irroittaminen / paikoilleen laittaminen kuluta johtimia. Penislukkoa voi siis käyttää myös ilman johdintyynyjä, jolloin se toimii kuten tavallinen siveysvyö.

Tämä electrosex / sähköseksi seksilelu on Bi-polar / kaksinapainen johdin, joka toimii yksistään, mutta voit myös käyttää saman aikaisesti muista johtimia tehostamaan vaikutusta. Sopii esim. powerboxeihin / ohjainyksiköihin.

Sopii erinomaisesti domina / roolileikkeihin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Electro Sex CBT Siveysvyö Normal”

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus