Electrosex Penispora / Cock Training Kit

-23%

Electrosex Penispora / Cock Training Kit

129.00
Tarjous: 99.00

  • Sähköseksipaketti.
  • Sopii itsetyydytykseen.
  • Sopii orjan kouluttamiseen ja ”cum control”  & sm-leikkeihin.
  • Sopii myös kestävyyden harjoitteluun, jos kärsit ennenaikaisesta siemensyöksystä.
  • Mukana johdinplugi penikseen, joustava johdin kalun tyveen ja Power Box sekä johto.
Availability: Vain 1 varastossa Osastot: , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Electrosex Penispora Cock Training Kit paketissa kaikki mitä tarvitset nautinnollisiin (tai piinallisiin) sähköseksileikkeihin tai kestävyyden harjoitteluun. Sopii erinomaisesti itsetyydytykseen, sillä kalun sisään painettava metalliplugi jo yksistään aiheuttaa helposti laukeamisen, mutta kun siihen johdetaan pulssisarjoja niin seisokkia ja laukeamista ei juuri voi välttää. Sopii hyvin myös dominointiin, sm-roolileikkeihin ja ”cum control” roolileikkeihin, sillä voimakkaammilla tehoilla tämän sähköseksilaitteen ja kalujohtimien avulla orjasta on helppo kouluttaa varsin tottelevainen.

Mukana on Electrosex Digital Power Box Pro sähköseksilaite, jonka voi säätää antamaan sähköpulsseja automaattisesti 5, 10 tai 15 minuutin ajaksi. Laitteessa on kahdeksan erilaista pulssiohjelmaa ja viisitoista eri voimakkuutta.

Pakettiin kuuluu myös säädettävä ja joustava johdin, jonka voi kiinnittää joko kalun tyveen tai varteen. Lisäksi mukana on siittimen sisään virtsaputkeen työnnettävä teräksinen penisplugi, jonka varsi on kiihottavasti muotoiltu. Plugin päässä on kiinnitysnasta virtajohdolle. Myös virtajohto on mukana, jolla molemmat johtimet kytketään ”Power Boxiin”

Tiesitkö, että sähköseksilaitteiden avulla on mahdollista myös vähentää laukeamisherkkyyttä. Jos kärsit ennenaikaisesta laukeamisesta niin electrosex välineillä voit harjoitella ja oppia kestämään pidempään. Sähköimpulssit tuntuvat useimmista erittäin kiihottavilta heikomilla tehoilla, laitteen erilaisilla pulssiohjelmilla voit harjoitella parempaa kestävyyttä.

Tiesitkö, että electrosexlaitteiden avulla voit myös saada paremman erektion entistä helpommin? Erektion saaminen perustuu viimekädessä hermoimpulsseihin, jotka ovat sähköä. Sähköseksilaitteilla voit harjoittaa siittimen hermostoa ja paisuvaiskudosta, sillä matalilla tehotasoilla ja erilaisilla pulssiohjelmilla erektio syntyy lähes väistämättä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Electrosex Penispora / Cock Training Kit”

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus