Electro Sex CBT Siveysvyö Small

-41%

Electro Sex CBT Siveysvyö Small

4.00 out of 5

169.00
Tarjous: 99.80
Toimitus 0€

Varasto loppu

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Electro Sex CBT Siveysvyö Small lyhyellä penisputkella. Tämä penislukko todella pitää kalun aisoissa estämällä seisokin. Voit ehkä kuvitela miltä tuntuu, kun siveysvyöhön kytketään sähkö ja virta säädetään vaikka kiihoittaviksi impulsseiksi, jotka saavat kalun paisumaan ahtaassa penispiutkessa… tai miltä tuntuukan kun tuhma orja saa kalulleen piinallisia kovempia sähkösäväyksiä. Varmasti oppii nöyräksi ja tottelevaiseksi.

Penisputken pituus alhaalta mitattuna 5cm ja päältä / ylhäältä mitattuna 7cm, halkaisija 3.5cm. Tyvirenkaiden halkaisijat 3.5cm, 3.8cm, 4.3cm, 4.6cm ja 4.9cm. Väri: musta.

Paketissa mukana kaikki tarpeellinen.

  • Peniputki (lyhyt malli)
  • Penisputken sisällä kaksi silikonista johdintyynyä
  • Virtajohdot
  • Viisi eri kokoista tyvirengasta, joista varmasti löytyy sopivan kokoinen
  • Tapit ja holkit sekä metallinen pieni riippulukko ja viisi numeroitua muovista kertakäyttölukkoa.

Huom! Helposti puhdistettava, siveysvyön  saa purettua osiin ja myös johdintyynyt saa helposti irti puhdistusta varten. Johtimet pysyvät paikoillaan penisputken sisäpinnalla pienien ulokkeiden avulla, joihin myös virtajohdot kiinnitetään. Ne eivät siis ole kiinni liimalla tms., eikä niiden puhditus / irroittaminen / paikoilleen laittaminen kuluta johtimia. Penislukkoa voi siis käyttää myös ilman johdintyynyjä, jolloin se toimii kuten tavallinen siveysvyö.

Tämä electrosex / sähköseksi seksilelu on Bi-polar / kaksinapainen johdin, joka toimii yksistään, mutta voit myös käyttää saman aikaisesti muista johtimia tehostamaan vaikutusta. Sopii esim. powerboxeihin / ohjainyksiköihin.

Sopii erinomaisesti domina / roolileikkeihin!

1 arvio tuotteelle Electro Sex CBT Siveysvyö Small

  1. 4 / 5

    Yksinkertaisesti paras sähköseksiväline ja siveysvyö. Irroitettavat johtimet ovat hyvä juttu, siveysvyö toimii päiväkäytössä näin ja kun Valtiatar katsoo aiheelliseksi rangaista… tällä se todella onnistuu. Kun sähkösäväykset tulevat siveysvyöhön lukitulle kalulle niin ainakin tämä orja todella on nöyränä ja sähköä voi kyttää myös kiihottamiseen, mikä tietenkin kalu siveysvyössä on todella tukalaa. Suosittelen kaikille siveysvyöorjille ja Valtiattarille / Dominoille.


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus