Double Channel Digital TENS Power Box

-40%

Double Channel Digital TENS Power Box

149.00
Tarjous: 89.00

 • Digitaalinen kaksikanavainen sähköseksi / TENS “Power Box” josta riittää tehoa!
 • Toimii sekä verkkovirralla / usb-kaapelilla, että paristoilla!
 • Kahdeksan eri pulssiohjelmaa.
 • Ajastin.
 • Viisitoista eri voimakkuutta.
 • USB-virtajohto ja 220V pistorasia adapteri mukana.
 • Suunniteöltu sekä sähköseksiin (kiihoitus / kipu), että lääketieteelliseen käyttöön (akupunktio / lihasrentoutus / aktivointi).
Availability: Vain 1 varastossa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
 • Kuvaus
 • Arviot (0)

Kuvaus

Tietokoneohjattu älykäs “Double Channel Digital TENS Power Box”, jossa on kahdeksan erilaista toimintoa, jotka antavat erilaisia impulssisarjoja. Monipuolisen sähköseksilaitteen viisitoista eri voimakkuutta takaavat, että tästä löytyy säväyksiä joka makuun! Valitse haluamasi impulssiohjelma ja säädä haluamasi voimakkuus. Voimakkuus asetuksella 1 on kiihoittava, mutta voimakkain säätö 15 tuntuu jo piinallisen kiduttavalta, joten laite sopii hyvin sekä kiihoittamiseen, että vaikka orjan / subin rankaisemiseen ja kouluttamiseen. Laitteessa on myös ajastin, jolla voi asettaa 5min, 10min tai 15min toiminta-ajan.

Laite toimii kolmella AAA-paristolla tai verkkovirralla / USB-virralla. Mukana USB-kaapeli ja 220V verkkopistoke. Voit siis käyttää power boxia ilman virtajohtoa tai jos haluat aina täydey tehot käyttöön, voit kytkeä sen USB-liittimeen tai pistokkeeseen, jolloin paristoja ei tietenkään tarvita. Koska Power Boxi kuluttaa virtaa käytössä ollessan nopeasti, mahdollisuus sen kytkemiseen suoraan USB-liittimeen tai pistokkeeseen on varsin hyvä olla olemassa.

Kompakti ja monipuolinen power boxi, joka sopii käytettäväksi kaikkien johtimien kanssa. Kaksi eri kanavaa, joten tähän kontrollilaitteeseen voi kytkeä saman aikaisesti kaksi eri johdinta (tai useampia monihaaraisilla johdoilla). Suunniteltu sekä sähköseksivälineeksi että lääketieteelliseen käyttöön, joten tämä on tehokas, mutta myös turvallinen käyttää. Sähköseksin lisäksi tätä voi käyttää esim. lihasten rentouttamiseen “Massage”, eli hierontatilassa tai sähköakupunktioon “Acupuncture”, eli akupunktiotilassa. Kaikki kahdeksan toimintotilaa toimivat erinomaisesti myös sähköseksissä saaden aikaan toinen toistaan kiihoittavempia tai piinallisia tuntemuksia – siihen kummalta impulssit tuntuvat voit vaikuttaa säätämällä niiden voimakkuuta. Laite saa halutessasi sopivia johtimia kyttämällä esim. vatsalihakset ja pohjelihakset supistumaan, joten voit ehkä kuvitella miltä säväyttävät sykäykset tuntuvat sopivilla johtimilla vaikka penikseen, anukseen, vaginaan tai nänneihin johdettuina.

Huom! Toimitetaan ilman retail-pakkausta, eli tehtaan muoveissa. Mukana ei seuraa erillistä manuaalia.

Electrosex Power Boxin käyttöohjeet:

 1. Kytke laite USB-kaapelilla jokoa esim. tietokoneeseen tai adapterin avulla 220V pistokkeeseen tai laita paristot (3kpl AAA) paikoilleen.
 2. Kytke johdin tai johtimet laitteen kärjessä oleviin liittimiin (2kpl). Laitteessa on kaksi kanavaa, eli siihen voi liittää samaan aikaan kaksi eri johdinta tai useampi haaraisella johdolla useampiakin sähköseksijohtimia.
 3. Käynnistä laite painamalla ON/OFF painiketta.
 4. CH/EN-painikkeesta voit vaihtaa valikon kielen Englannin ja kiinan välillä.
 5. MODE-painikkeella voit valita millaisia sykäyksiä laite antaa. Valittavissa kahdeksan erilaista toimintoa: Acupuncture, Stroke, Massage, Cupping, Manipulation, Scrapping, Weight Reducing, Immunotherapy. Hieman hupaisista nimistää huolimatta kaikki tilat toimivat mitä parhaiten myös sähköseksijohtimien kanssa. Vaihda tilojen välillä painamalla uudelleen MODE-painiketta.
 6. Säädä voimakkuus haluamaksesi. STRONG-painike kasvattaa voimakkuutta ja WEAK-painike vähentää. Laitteessa on 15 voimakkuustasoa, joista taso 1 on heikoin ja taso 15 voimakkain. Aloita laitteen kokeilu tasolta yksi ja lisää voimakuutta vähitellen.
 7. Älä käytä laitetta mikäli sinulla on sydämmentahdistin tms. Älä kytke johtimia sydämmen lähellä tai niin, että virta kulkee rintakehän läpi. Älä kytke johtimiä pään alueelle tai kaulaan.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Double Channel Digital TENS Power Box”

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus