Electrosex Digital Power Box Pro

-47%

Electrosex Digital Power Box Pro

4.00 out of 5

129.00
Tarjous: 69.00

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
 • Kuvaus
 • Arviot (1)

Kuvaus

Digitaalisesti ohjattu sopivan tehokas TENS / Electrosex Power Box ohjainyksikkö, jossa myös ajastin. Voit säätää sähköseksilaitteen antamaan säväyksiä 5, 10 tai 15 minuutin ajaksi. Kahdeksan erilaista pulssiohjelmaa ja viisitoista eri voimakkuutta, joten näistä varmasti löytyy tilanteeseen kuin tialnteeseen sopivat säväykset! Heikommalla voimakkuudella sähkö tuntuu useimmista kiihoittavalta ja voimakkaammilla asetuksilla säväykset ovat myös piinallisia, jolloin ne sopivat erinomaisesti myös BDSM- ja roolileikkihin.

Laitteeseen voi liittää yhden johtimen (tai useampia monipäisellä kaapelilla) ja USB / verkkovirtajohdon. USB-virtajohto sekä seinäpistoke, johon myös USB-virtajohto sopii mukana. Laite toimii myös paristoilla (3kpl AAA). Electrosex laitteet kuluttavat nopeasti paristot loppuun, tästä syystä tässäkin mallissa oleva USB / verkkovirtamahdollisuus on todella hyvä olla olemassa, se takaa että tehot eivät lopu kesken lekkien patterien hyytymiseen.

Huom! Toimitetaan ilman retail-pakkausta, eli tehtaan muoveissa. Mukana ei seuraa erillistä manuaalia.

Electrosex Power Boxin käyttöohjeet:

 1. Kytke laite USB-kaapelilla jokoa esim. tietokoneeseen tai adapterin avulla 220V pistokkeeseen tai laita paristot (3kpl AAA) paikoilleen.
 2. Kytke johdin tai johtimet laitteen kärjessä oleviin liittimiin (2kpl). Laitteessa on kaksi kanavaa, eli siihen voi liittää samaan aikaan kaksi eri johdinta tai useampi haaraisella johdolla useampiakin sähköseksijohtimia.
 3. Käynnistä laite painamalla ON/OFF painiketta.
 4. CH/EN-painikkeesta voit vaihtaa valikon kielen Englannin ja kiinan välillä.
 5. MODE-painikkeella voit valita millaisia sykäyksiä laite antaa. Valittavissa kahdeksan erilaista toimintoa: Acupuncture, Stroke, Massage, Cupping, Manipulation, Scrapping, Weight Reducing, Immunotherapy. Hieman hupaisista nimistää huolimatta kaikki tilat toimivat mitä parhaiten myös sähköseksijohtimien kanssa. Vaihda tilojen välillä painamalla uudelleen MODE-painiketta.
 6. TIME-painikkeella voit säätää haluamasi ajan 5-minuutin tarkkuudella välillä 5-15minuuttia. Laite antaa sähköimpulsseja säädätyn ajan ja sammuu sen jälkeen.
 7. Säädä voimakkuus haluamaksesi. STRONG-painike kasvattaa voimakkuutta ja WEAK-painike vähentää. Laitteessa on 15 voimakkuustasoa, joista taso 1 on heikoin ja taso 15 voimakkain. Aloita laitteen kokeilu tasolta yksi ja lisää voimakuutta vähitellen.
 8. Älä käytä laitetta mikäli sinulla on sydämmentahdistin tms. Älä kytke johtimia sydämmen lähellä tai niin, että virta kulkee rintakehän läpi. Älä kytke johtimiä pään alueelle tai kaulaan.

 

 

1 arvio tuotteelle Electrosex Digital Power Box Pro

 1. 4 / 5

  Jotkut power boxit antavat niin heikon virran, että se ei juuri tunnu, mutta tämä oli positiivinen yllätys sen suhteen, että tehoa on tarpeeksi ja onneksi myös tehon säätöjä. Viidellätoista voimakkuudella löytyy sopiva teho joka tilanteeseen. Paristot kestävät käytössä yllättävän hyvin, mutta se että sähköseksivempaimen saa liitettyä pistokkeeseen on lopulta välttämätöntä ainakin pidemmissä sessioissa, sillä paristoista loppuu aina lopulta virta, tässä on onneksi mukana tuo virtajohto ja pistoke. Hieman muovisen oloinen, mutta pääasia että toimii, selkeät säädöt kun ne opettelee ja tarpeeksi monta erilaista pulssia löytyy. Näytön taustavalo on myös hyvä juttu ja ajastin. Voin suositella ominaisuuksien ja hinna puolesta oikeastaan kaikille.


Lisää arvio