DaVinci Prostate Massager – Large

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Muhkean kookas ja taidokkaan kiihoittavasti muotoiltu eturauhaskiihoitin, joka aiheuttaa helposti eturauhasorgasmin ollessan paikoillaan. Eturauhaskiihoittimia on markkinoilla vaikka kuinka paljon, mutta harvempi malli vetää vertoja tälle. Anatomisesti oikein muotoiltu kookas sisään menevä osa painaa eturauhasta sitä kiihoittaen. Kaareutuva varsi on voimakkaasti muotoiltu ja poimutettu, joten se tuntuu nautinnolliselta paikoilleen laitettaessa ja siinä olessaan. Nerokkaasta muotoilustaan huolimatta DaVinci on pelkistetyn yksinkertainen ja takuuvarmasti toimiva, sillä siinä ei ole ylimääräisiä esim. silikonisia osia vaan se on jämäkkä ja kestävä sekä helposti puhdistettava.

Ulosjäävässä varressa on pallomainen välilihaa kiihoittava uloke ja koukkumainen kahva, josta kiihoittimen saa helposti vedettyä pois. Kahva sopii myös kiihoittimen liikutteluun sen ollessa sisällä.

DaVinci on todellakin kouriintuntuvan toimiva ja se sopii käytettäväksi sekä seksi että itsetyydytyksen aikana tuomaan lisää nautintoa. Tämä sopii sinulle, joka haluat todella tuntea kookaan ja joustamattoman kiihoittimen aikaansaaman kiihoittavan paineen anuksessasi ja kokea eturauhasorgasmin yhä uudestaan ja uudestaan.

1 arvio tuotteelle DaVinci Prostate Massager – Large

  1. 4 / 5

    Hyvin muotoiltu ja riittävän kookas, useimmat eturauhaskihottimet ovat varsin pieniä, joten tämä on kokonsa puolesta ainakin minulle postiivinen asia. Toimii odotetusti, huonoja puolia vaikea keksiä. Hintakin on kohdallaan, varsinkin kun toimitus oli ilmainen. Tilaus saapui muistaakseni muutamassa päivässä. Voin suositella kaikille eturauhasen stimuloinnista pitäville, ei kannata hommata liian pientä heti alkuun kun joutuu kuitenkin hankkimaan suuremman kun huomaa pitävänsä jutusta!


Lisää arvio