Cyclone II Konepillu

-67%

Cyclone II Konepillu

4.00 out of 5
  • Moottoroitu keinovagina, joka saa sinut tulemaan!
  • 10 supertehokasta itsetyydytysohjelmaa.
  • Insertti irroitettavissa puhdistusta varten.

299.00
Tarjous: 99.00
Toimitus 0€

Osasto: Avainsana tuotteelle

Varasto loppu

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Jos olet unelmoinut väsymättömästä pillusta niin tässä se on, sillä Cyclone II tekee kaiken työn puolestasi. Cyclone on ehdottomasti parhaista miehille saatavissa olevista itsetyydytysvälineistä. Cyclone II on A10 Cyclone mallista vielä kehittyneempi ja tehokkaampi sekä parempi versio! Työnnät vain kalusi sisään ja annat koneen tehdä työt. Lisää pari tippaa vesipohjaista liukuvoidetta ja et voi olla laukeamatta. Monista muista masturbaattoreista poiketen, tässä ei ole vaginaa jäljittelevää inserttiä vaan sen sijaan supernautinnolliset nystyrämäiset harjakset, jotka liikahtelevat ja pyörivät kalusi ympärillä saaden sen takuvarmasti laukeamaan. Valittavanasi on kymmenen erilaista toimintoa ja viisi eri tehoa / nopeutta. Näillä eväillä taatusti lentää ja pitkälle!

Cyclone II on purettavissa helposti osiin, joten myös sen puhdistaminen on helppoa. Koska siinä ei ole inserteistä tuttua tunnelia, vaan harjakset, Cyclone on myös hygienisempi, sillä joustava harjaosa on paljon helpompi puhdistaa käytön jälkeen kuin insertti-tyyppiset masturbaattorit. Et tarvitse hoitoaineita, vaan mieto saippuavesi riittää.

Toimii kolmella AA-paristolla, joista riittää tehoa voimakkaalle moottorille. Helppo käyttää kolmella painikkeella. Valitse suosikkiohjelmasi kymmenestä vaihtoehdosta ja anna tulla!

Alla pidempi esittelyvideo:

1 arvio tuotteelle Cyclone II Konepillu

  1. 4 / 5

    Voin suositella tätä itsetyydytyslaitetta melko varauksetta. Todella toimiva ja kätevä, saa kalun nopeasti kovaksi ja laukeamaan. Oneksi vempain on helposti puhdistettavissa, ollut kovassa käytössä. Tehoja riittää ja kymmenen ohjelmaa ovat mukavan vaihtelevia. En keksi juuri valittamista, hintakin oli todella hyvä, ottaen huomioon mitä maksaa muualla, vaikka sinänsä kallis seksileluksi. Toimitus tuli kohtalaisen nopeasti ja ilmainen toimitus oli hyvä juttu. Suosittelen.


Lisää arvio