Cobra Libre masturbaattori

Cobra Libre masturbaattori

*Hands free masturbaattori moottorilla!
*Click 'n' Charge ladattava!
*Silikonia

99.00
Toimitus 0€

Vain 1 varastossa

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Cobra Libre moottoroitu masturbaattori saa lastit lentämään! Käytä itse tai anna partnerisi käyttää… Penis työnnetään Cobra Libren sisään. Tunneli on hieman joustavaa ja sileää silikonia, se puristaa kalua tiukalla otteella samalla kun kaksi tehokasta moottoria huolehtii siitä, että taatusti tulee.

Monipuolisia stimulaatio-ohjelmia ohjaat helposti kahdella napilla. Yhteensä 11 toimintoa. Cobra Libre on ladattava, mukana tulee Click N Charge-laturi. Laturi toimii kaikissa Fun Factoryn ladattavissa tuotteissa. 100% vesitiivis. Valmistettu Saksassa ja tuotteella on 6 kuukauden takuu. Kokonaispituus 14,7 cm ja sisähalkaisija n. 5 cm. Tunnelin pituus noin 9 cm.

Käyttöohjeet: Lataa tuotetta noin 13 tuntia ensimmäisellä latauskerralla. Cobra Libre lähtee päälle painamalla “FUN” painiketta pohjassa noin 3 sekunnin ajan. Tehoa säädät + ja – painikkeilla.

Huom!Cobra Libre on mahdollista lukita niin ettei se käynnisty vahingossa esimerkiksi matkalaukussa. Lukitus tapahtuu painamalla “FUN” ja – painiketta pohjassa noin sekunnin ajan. Lukituksen avaus tapahtuu pitämällä “FUN” ja + painiketta pohjassa noin sekunnin ajan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cobra Libre masturbaattori”