CBT Penislukko Katetrilla

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Metallinen siveysvyö / penislukko, jossa kiinteä peniksen sisään painuva noin 7cm pituinen katetri / plugi. Plugin pää on hieman pyöristetty ja varsi erittäin kiihoittavasti hieman juomutettu. Tämä kiihoittaa kalua ja miltä sen tuntuukaan, kun metallinen siveysvyö pitää kalun armotta aisoissa ja estää seisokin täysin! Plugi on ontto, joten virtasaaminen ja laukeaminen on mahdollista penislukko paikoillaan. Tämä malli alistaa orjan totaalisesti dominoivan osapuolen armoille ja saattaa alistujan todella tukalaan tilanteeseen, koska siveysvyö todella tuntuu myös kiihoittavalta plugin ansiosta. Sopii erinomaisesti sessiokäyttöön!

Valmistettu käsityönä allergisoimattomasta sairaalateräksestä. Puhdista ennen käyttöä ja käytön jälkeen esim. laskemalla plugin läpi vettä. Tällä tavoin siveysvyö pysyy hygienisenä, mikä on erittäin tärkeää sisään painuvan onton plugin takia. Voit myös steriloida plugin keittämällä sen kiehuvassa vedessä.

Penisputken pituus noin 5cm. Penisputken halkaisija noin 3.5cm. Tyvirenkaan halkaisija 4.5cm. Penikseen työntyvän plugin pituus noin 7cm ja halkaisija noin 8mm. Kärjessä olevan kiihoituspallon halkaisija noin 10mm. Läpireikä noin 3mm. Huom! Plugi ei ole irroitettavissa, eli se on kiinteä osa penisputken rakennetta. Mukana pieni riippulukko ja säilytyspussi.

1 arvio tuotteelle CBT Penislukko Katetrilla

  1. 4 / 5

    Katselin tätä siveysvyömallia pitkään ja ostin kun teiltä tuli alekoodi. On tosiaan tukalan ja samalla kihottavan tuntuinen, pitää kalun todellakin aisoissa. Meillä tämä on lähinnä käytössä sm-sessioiden yhteydessä ja tuo penisplugi tekee tästä ehkä kaikista kiihottavimman varusteen. Paikoilleen laittaminen vaan on hankalaa, kun kalu meinaa jäykistyä aina tuon penisporan painuessa paikoilleen. Läpireikä on hyvä, koska pystyy virtsaamaan ja laukeamaan, vaikkakin tämä paikoillaan laukeaminen on varsin tukalaa. Miinusta en keksi muusta kuin hinnasta, mutta alekoodin ja tarjoushinna yhdistelmällä oli kuitenkin ihan kohtuullisen hintainen ja suosittelen.


Lisää arvio