CB-6000S lyhyt siveysvyö

-40%

CB-6000S lyhyt siveysvyö

4.00 out of 5
  • Penislukko lyhyellä 6.35cm penisputkella.
  • Kestävää polykarbonaattia.
  • Mukana sarja eri kokoisia tyvirenkaita.
  • Mukana säilytyspussi.

149.00
Tarjous: 89.00
Toimitus 0€

Varastossa

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

CB-6000S siveysvyö on samanlainen kuin ”isoveljensä” CB-6000, mutta S-mallissa on lyhyt penisputki. Kun valitset siveysvyötä ja haluat mahdollisimman hyvin istuvan mallin, on penisputken pituus ratkaiseva tekijä.

Siveysvyö itsetyydytyksen ja varmistaa, ettei runkkaamaan pääse luvatta. CB-6000S on valmistettu kokonaan vahvasta kovamuovista (polykarbonaatti) ja se on erittäin kestävä. Koska materiaali on muovia, tämän penislukon kanssa voi myös myös matkustaa, sillä se ei reagoi metallinilmaisimiin. Mukana sarjanumeroituja muovisia kertakäyttölukkoja matkoille. Kertakäyttölukon saa auki vain murtamalla sen esim. saksilla, jolloin myös paljastuu jos kalua on näpelöity luvatta. Mukana myös metallinen vakiolukko, neljä eri kokoista tyvirengasta sekä eri pituisia sylinterejä. Näiden avulla siveysvyön voi sovittaa juuri sopivaksi. Mukana myös kestävä ja kätevä säilytyspussi. Siveysvyötä voi käyttää tarvittaessa myös pidempiä aikoja, 24/7, päiviä, viikkoja ja jopa kuukausia. Siveysvyö paikoillaan onnistuu myös virtsaaminen. Tietenkin kalun hygieniasta on huolehdittava myös pidempiaikaisessa käytössä.

Siveysvyö on pituudeltaan 6,35 cm ja sen sisähalkaisija on 3,5 cm.

1 arvio tuotteelle CB-6000S lyhyt siveysvyö

  1. 4 / 5

    Onneksi huomasin, että teiltä saa tämän CB6000S mallin siveysvyön. Mulla on jo normaalikokoinen, mutta se on käytössä hajonnut ja oli hieman liian suuri, tämä on täsmälleen oikean kokoinen ja istuu tukalan hyvin. Putkeen ei jä yhtään tyhjää tilaa eteenkään. HInta järkevä kun ottaa huomioon mitä muualla maksavat. Ilmainen toimitus hyvä.


Lisää arvio