Bathmate Xtreme Hydromax X30

Bathmate Xtreme Hydromax X30

4.00 out of 5

118.00

Bathmate Hydromax X30 on yksi parhaista penispumpuista. Se on patentoitu, laadukkaista materiaaleista valmistettu ja kestävä. Säännöllisellä käytöllä Hydromax voi tehdä erektiostasi vahvemman ja kestävämmän. Hydromaxissa on uusi venttiilijärjestelmä, pyörivä sylinteri ja parempi käyttömukavuus.

 

  • 35 % parempi teho kuin millään muulla penispumpulla
  • Suunniteltu parantamaan seksuaalista suorituskykyä, kokoa ja kestävyyttä
  • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
  • Voidaan käyttää suihkussa tai kylvyssä
  • 2 vuoden valmistajan takuu

Bathmate Hydromax X30 on korkealaatuinen penispumppu Bathmatelta. Vain muutaman viikon käyttö voi antaa peniksellesi suuremman koon ja paremman suorituskyvyn.

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Mikä on Bathmate Hydromax X30?

Bathmate Hydromax X30 on valmistettu parhaita materiaaleja käyttäen. Pumppu toimii luoden ilman ja veden avulla tyhjiön peniksen ympärille, jolloin veri pääsee virtaamaan paremmin penikseen parantaen sen kasvupotentiaalia. Hydromax on Hercules ja Goliath -malleista edelleen paranneltu versio, jossa on niihin verrattuna 50 uutta ominaisuutta! Se on myös tehty entistä mukavammaksi käyttää.

Miten Hydromax X30 penispumppu toimii?

Käyttö on helppoa! Tavallisiin penispumppuihin verrattuna, käyttö tosin vaatii vettä. Pumppu täytetään aluksi vedellä, jonka jälkeen penis laitetaan pumpun sisään ja pumppu painetaan kehoa vasten. Tämä sinetöi pumpun ilma- ja vesitiiviiksi tyviosan joustavan tiivisteen avulla. Nyt voit pumpata vettä ulos säiliöstä venttiilin kautta, jolloin sisälle muodostuu voimakas tyhjiö. Tyhjiö saa peniksen verenkierron vilkastumaan ja kudoksen venymään. Mitä enemmän verta virtaa penikseesi, sitä suurempi siitä tulee ja säännöllinen käyttö voi johtaa myös peniksen suurenemiseen kudoksen mukautuessa toistuvaan käyttöön.

Helppo käyttää

Kun olet täyttänyt Hydromax X30 penispumpun säiliön vedellä ja asettanut peniksesi sen sisälle, paina säiliötä lantiota vasten. Pumpun sisälle muodostuu tyhjiö. Pumppaa vettä ulos säiliöstä painelemalla pumppua, jonka tyvessä on joustava tyvitiiviste, toistuvasti itseäsi vasten. Jatka pumppaamista, kunnes olet tyytyväinen alipaineeseen. Vapauta venttiili 5 minuutin kuluttua, ja aloita pumppaus uudelleen. Toista tämä muutamia kertoja saadaksesi mahdollisimman hyvät tulokset.

Uusia ominaisuuksia Bathmate Hydromax X30:ssa

Tärkein Bathmate Hydromax X40 / X30 –laitteiden ero verrattuna muihin Bathmate-tuotteisiin on Hydromax –versioiden käyttämä suurempi teho ja 50 uutta ominaisuutta. Merkittävimmät näistä ominaisuuksista ovat parempi istuvuus, pyörivä sylinteri sekä uusi yhdellä kädellä käytettävä venttiili ja 35 % enemmän voimaa. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät X30 ja X40 malleista ylivoimaiset muihin pumppuihin verrattuna.

Bathmate Hydromax X30 tuottamat tulokset ovat käyttäjästä riippuvaisia. Pitkäkestoinen ja johdonmukainen penispumpun käyttö voi tuottaa pysyvämpiä tuloksia jo 2-3 viikossa. Pysyvät tulokset ovat usein näkyneet ensin paksuudessa, ja 2-3 kuukautta myöhemmin myös pituus on alkanut pysyvästi kasvaa. Nämä tulokset voivat olla nähtävissä sekä erektiossa että lepotilassa.

Onko Hydromax X30 turvallinen käyttää?

Lyhyesti sanottuna, kyllä on. Ohjeiden mukaan käytettynä Bathmate- penispumppujen käytön pitäisi olla täysin turvallista. Kannattaa lukea käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa. Jos kuitenkin tunnet kipua tai saat mustelmia Bathmate -pumpusta, lopeta käyttö välittömästi. Jos päätät jatkaa sen käyttämistä, varmista, että teet sen oikein. On suositeltavaa, että käytät Bathmate Hydromaxia noin 15 minuuttia päivässä pitäen pieniä taukoja 5 minuutin välein.

 

1 arvio tuotteelle Bathmate Xtreme Hydromax X30

  1. 4 / 5

    Olen käyttänyt Bathmate pumppuja ensimmäisestä mallista asti ja nyt oli aika ostaa tämä, kun teiltä sai todella halvalla. Bathmaten laatu oli tuttua, eikä tämäkään tuota pettymystä ainakaan mulle. Tukeva ja toimiva. Hinta kohdallaan.


Lisää arvio