Pretty Love “Alpha Stroker” automaattinen masturbaattori

-40%

Pretty Love “Alpha Stroker” automaattinen masturbaattori

149.00
Tarjous: 89.00

Availability: Varasto loppu Osasto:
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Alpha Stroker on nerokkaasti suunniteltu räjäyttävän nautinnollinen automaattinen tekopillu, joka saa sinut laukeamaan kerta toisensa jälkeen. Siitä löytyy kolmekymmentä erilaista älykkään mikrosirun ohjaamaa masturbointiohjelmaa, joten voit kokea orgasmin joka kerta uudella tavalla! Tarjolla on värisyttäviä tärinöitä ja laukaisevia pulsseja yms. kivaa kalulle. Tämä ei todellakaan ole mikään lelu, vaan tosi kone!

Tämä kompakti tekopillu on jopa koteloltaan todella innovatiivinen, sillä siinä on kahva, josta masturbaattoria saa pidettyä tukevasti kiinni kovemmassakin käytössä. Ota kahvasta kiinni, työnny sisään ja käynnistä koneet ja kohta tunnet laukeavasi! Kompaktin muotoilunsa ansiosta tämä lähtee helposti myös matkalle mukaan, sillä kotelon voi sulkea irroitettavallan kannella, jolloin koko komeus kulkee matkassa vaikka matkalaukussa… ja hoitaa hommat vaikkapa hotelissa!

Koneelisten toimintojen lisäksi Alpha Strokerin insertti on hyvin suunniteltu ja sen poimut sekä kammiot todella imaisevat kalun syleilyynsä. Erittäin joustava ja kimmoisa, mutta jämäkkä. Insertti helposti irroitettavissa ja puhdistettavissa käytön jälkeen, joten Alpha Stroker masturbaattori tarjoaa nautintoja pitkäksi aikaa. Voit puhdistaa insertin laskemalla sen läpi lämmintä vettä ja käyttää esim. Fleshwash puhdistusainetta ja Felshlight Revenwing Powder talkkia insertin hoitamiseen, jotta se säilyy mahdollisimman pitkään mahdollisimman aidosti vaginaa jäljittelevänä ja hygienisenä.

Alpha Stroker on ladattava, eli et tarvitse paristoja. Mukana tulee USB-latauskaapeli. Käytä Alpha Strokerin kanssa vesipohjaisia liukuvoiteita lisäämään nautintoa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pretty Love “Alpha Stroker” automaattinen masturbaattori”